Uvjeti korištenja

Korištenjem ove web stranice smatra se da ste upoznati s ovim Uvjetima, te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.  Zadržavamo pravo izmjene Uvjeta korištenja ove web stranice u bilo kojem trenutku, a isto stupa na snagu u trenutku objave. U potpunosti se odričemo odgovornosti koja može nastati uporabom ili zlouporabom sadržaja na ovoj web stranici. 

Korištenje sadržaja ove web stranice dopušteno je samo u osobne svrhe. Svi sadržaji objavljeni na ovom web podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web i sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Nije dopušteno:

  • korištenje sadržaja koji se nalaze na ovoj web stranici u komercijalne svrhe, što uključuje preuzimanje, reproduciranje, iznajmljivanje, distribuiranje, objavljivanje u javnosti, javno izlaganje i prikazivanje, bez našeg prethodnog pisanog odobrenja;
  • korištenje sadržaja koji se nalaze na ovoj web stranici u svrhe oglašavanja bilo kojeg proizvoda ili usluge, izmjenu, prevođenje, adaptaciju ili bilo koju drugu preradu sadržaja u komercijalne svrhe, bez našeg prethodnog pisanog odobrenja;
  • objavljivanje, slanje, učitavanje i/ili razmjena sadržaja kojima se vrši povreda tuđeg autorskog prava i srodnih prava te drugih prava intelektualnog vlasništva, neovlašteno otkrivaju podaci koji predstavljaju poslovnu ili drugu tajnu, osobni podaci treće osobe ili se vrijeđa pravo na osobnost treće osobe.